YEMEĞİM NASIL PİŞİYOR?

10 Eki

Yemeğim Nasıl Pişiyor?

Öğrencilerimiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Birimi tarafından yürütülmek üzere, "Yemeğim Nasıl Pişiyor?" projesi hayata geçirildi. Öğrencilerimizin, Üniversitemiz Konuralp Merkez Yemekhanesinde pişirilen yemeklerin nasıl hazırlandığını yerinde görmek amacıyla yürütülen projede, ayrıca  yemekhane depoları, bulaşıkhane ve diğer alanlar öğrencilerimize Beslenme Hizmetleri Biriminde görev yapan Gıda Mühendislerimiz eşliğinde gezdirilecek olup sunum esnasında sürpriz hediyeler de ikram edilecektir.

Hafta içi Pazartesi ve Cuma günleri saat 11:00’de yemekhane turu yapılacaktır. Başvurular sksbeslenme@duzce.edu.tr adresinden veya 0.380.5421116 telefonuna bilgi verilerek alınmaktadır. Kontenjan 10 ile sınırlı olup, yemekhane turuna öğrencilerimizi bekleriz.

Konu ile İlgili afiş aşağıda sunulmaktadır.