UYGULAMA ANAOKULU YAZ OKULU KAYITLARI

22 May

Daha fazla veliye ulaşmak ve kayıt imkanı sağlamak amacı ile Üniversitemiz Uygulama  Anaokulunda 28 Haziran 2017 tarihine kadar kesin kayıtlar alınmaktadır.

Yenilenen mekanları, deneyimli ve güler yüzlü eğitim kadrosu ile Uygulama Anaokulumuz, siz velilerin çocuklarını ağırlamaktan mutluluk duymaktadır.

3-6 yaş grubu çocuklara hafta içi tam zamanlı eğitim verilmekte olup, bunun yanı sıra leziz öğle yemeği  hizmeti de sunulmaktadır. Çocuklarınız Tiyatro, Görsel Sanatlar, Satranç, Drama, Müzik, Gezi, Fen ve Doğa Dersleri ve yeni oyunlar ile bu yaz eğlenceli ve dolu dolu vakit geçirebilecekler. Üniversitemizin sürekli etkinliklerde destek verdiği Uygulama Anaokulumuza kurum dışından 5421017 kurum içinden 1392 numaralar ile ulaşılabilmektedir.

Haydi siz de bize katılın….